Impresszum

Untitled Document

Horváth Péter - Família Apartman Panzió - Minden jog fenntartva. A weboldalon szereplő logókat, védjegyeket, cég-, márka- és termékneveket azok jogtulajdonosai birtokolják.

Jogi nyilatkozat

A Horváth Péter - Família Apartman Panzió honlapjára történő belépés és a honlap használata kizárólag az alábbi kikötésekkel és feltételekkel, továbbá a Magyarország jogszabályaival összhangban megengedett.

A Horváth Péter - Família Apartman Panzió honlapja szerzői jogvédelem alatt áll. A Horváth Péter - Família Apartman Panzió a tulajdonosa vagy a feljogosított használója a honlapon található bármely szöveggel, képpel, hanggal, szoftverrel és más anyaggal kapcsolatos szerzői jognak és más szellemi tulajdonjogoknak.

A Horváth Péter - Família Apartman Panzió honlapján szerepelhetnek partnereinek olyan termékei, szolgáltatásai is, amelyek nem minden esetben vannak forgalomban Magyarországon.

A honlapon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre, azonban azok kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak. A tájékozódáson kívüli egyéb célok érdekében nem lehet ezen információkra építeni, és az információk pontosságára, teljességére a Horváth Péter - Família Apartman Panzió nem ad garanciát.

A honlapon található információk semmiképpen sem jelentenek felhívást a Horváth Péter - Família Apartman Panzió-ba történő beruházásra.

A Horváth Péter - Família Apartman Panzió fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, bármilyen változtatást, javítást végezzen a honlapján, előzetes figyelmeztetés nélkül.

A Horváth Péter - Família Apartman Panzió honlapja tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak.

Adatvédelem

A Horváth Péter - Família Apartman Panzió tiszteletben tartja honlapja látogatóinak személyhez fűződő jogait.
Személyes adatok alatt értjük azon adatokat, melyek alapján azonosítani tudjuk Önt például neve, címe, telefonszáma és e-mail címe alapján.

A Horváth Péter - Família Apartman Panzió csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket Ön önkéntesen ad meg. Miután megosztotta velünk személyes adatait, egyben felhatalmaz minket arra, hogy ezeket az információkat az itt leírt, illetve a honlapon külön meghatározott módon és célra felhasználjuk. Ugyanakkor Önnek is megvan az a joga, hogy ezeknek az információknak a felhasználását korlátozza, megtiltsa, jövőbeni kapcsolatot bármikor megszüntesse. Kérjük, hogy ezt az igényét vagy a személyes adatok kezelésével kapcsolatos bármely kérdését, megjegyzését e-mailen vagy online kapcsolatfelvételi űrlapunkon jelezze nekünk.

Az Ön önkéntesen megadott személyes adatait – az Ön ellenkező kikötése hiányában, és a honlapon megadott egyéb felhasználási módokon, célokon kívül - a Horváth Péter - Família Apartman Panzió az alábbiak szerint használhatja fel: - A termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatos promóciós célokra (sorlásokon való részvételre, minta küldésére vagy hírlevél küldésre, termékek/szolgáltatások ajánlására). - Más cégekkel közösen termékek/szolgáltatások ajánlására.

Impresszum

A weboldal üzemeltetője és tartalmi szerkesztője
Horváth Péter egyéni vállalkozó
7635 Pécs, Görbe dűlő 26.
Tel/fax: +36-20/528-4958
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adószám: 71189606-1-22
Nyilvántartásba vétel: 2010.11.05.
Különböző iparágspecifikus engedélyek száma (működési engedély, adatvédelmi nyilvántartó, stb.) statisztikai számjel: 7 1 1 8 9 6 0 6 5 5 2 0 2 3 3 0 2
Tárhely: Tárhely.eu Kft.
Webdesign: iFROM IT - Nojka Kft. - www.ifrom.hu
Copyright © Horváth Péter - Família Apartman Panzió
Minden jog fenntartva.
A weboldalon szereplő logókat, védjegyeket, cég-, márka- és termékneveket azok jogtulajdonosai birtokolják.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
Legutoljára módosítva: Sze 31 máj. 2017
×

Bejelentkezés